Avís Legal

Identificació

 

En compliment amb el deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, Bufet Redon SL, l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular del lloc web bufetredon.com.

  • Denominació: Bufet Redon SL
  • Domicili: carrer Pau Claris, 97 – 3r1è 08009-Barcelona
  • Telèfon: 933181048
  • Email: info@bufetredon.com
  • CIF: B62207246
  • Inscripció registral: Registre Mercantil de Barcelona, Tom 32.411, foli 68, Full B210275, Incripció 1a

Propietat intel·lectual i industrial

 

Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a Bufet Redon SL i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc Web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de Bufet Redon SL.

 

L’accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part de Bufet Redon SL, llevat que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ ús

 

L’accés a aquest lloc Web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix per tal de posar a disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc Web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

 

Bufet Redon SL no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se de l’ esmentada utilització o ús de la informació.

 

Tant l’accés a aquesta Web com l’ús que es pugui fer de la informació continguda en la mateixa és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

 

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d’aquest Avís Legal.

 

Bufet Redon SL no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc Web, tot i que posarà els seus majors esforços per evitar-los..

Enllaços a altres webs

 

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta Web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per Bufet Redon SL, per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs Web ni estan cobertes pel present Avís Legal. Si accedeix a aquestes pàgines Webs haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents a la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

 

El present Avís Legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és d’ aplicació.

 

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se com a conseqüència del que disposen les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’ usuari, en virtut de l’ acceptació de les condicions recollides en aquest Avís legal, renuncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

 

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre’ s a un fur en concret, l’ usuari renuncia expressament al fur que pogués correspondre-li i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.