Nosaltres

Bufet Redon

Dret, experiència i confiança

Àrees de pràctica

 

  • Dret Civil comú i dret civil català.

  • Dret Mercantil i societari.

  • Immobiliari i gestió de patrimoni.

  • Arrendaments i pisos turístics.

  • Dret de família.

  • Assessorament empresarial integral.

  • Dret fiscal.

  • Gestió tributària, laboral i comptable.

 

BUFET REDON som un despatx independent que neix l’any 1987 quan Rubèn Redon i Carví s’incorpora com a advocat exercent a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona i obre el seu primer despatx a la rambla de Catalunya de Barcelona.

Bufet Redon ha intervingut en l’assessorament i defensa de centenars de persones i desenes d’empreses, moltes de les quals han mantingut la seva vinculació amb el despatx al llarg dels anys, sota la figura d’advocat de confiança, advocat de família, o advocat de referència, i participant o acompanyant òrgans d’administració de societats i entitats civils.

A partir de l’any 1996, va potenciar la seva àrea d’assessorament i gestió d’empreses, constituint Assessoria Empresarial Adviser SLP ubicada a l’avinguda Diagonal de Barcelona, que finalment ha quedat absorbida i integrada dins l’estructura de serveis de Bufet Redon.

Bufet Redon ha conformat un equip professional i humà molt sòlid, estable, qualificat i experimentat, que s’ocupa i cuida els seus clients, perseverant en la recerca de les millors solucions per a ells, no sempre les més senzilles, però sí les més adequades a les seves circumstàncies i possibilitats.

Bufet Redon gaudeix també d’una xarxa de col·laboradors externs, tant en l’àmbit estrictament jurídic, com en altres disciplines, per proporcionar recursos i solucions als clients. Està associat a Pau Claris Advocats i manté estretes relacions amb despatxos de procuradors, notaries, i altres despatxos professionals de caràcter tècnic.

El nostre enfocament

BUFET REDON és un despatx jurídic professional, amb trenta-cinc anys d’experiència, especialitzat en la defensa legal de les persones i les empreses, tant en el vessant preventiu d’assessorament i gestió, com en la litigiosa davant Jutjats i Tribunals.

Acompanyem els nostres clients oferint una assistència integral, que ens ha permès guanyar la confiança d’un bon nombre d’empresaris i famílies per aconsellar-los en les seves decisions de més rellevància legal, econòmica i patrimonial per evitar problemes futurs o assegurar l’objectiu perseguit, i dirigir quan ha estat imprescindible la seva defensa judicial.

La llei és un instrument indispensable per orientar les decisions més importants en la vida de les persones i de les empreses. La seva adequada interpretació en mans del professional adequat, i posada en relació amb les circumstàncies personals del client i el seu entorn, és capital per prevenir, per encertar i per redreçar.

Clients